Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15457
Назва: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Горбань, Віктор Григорович
Артеменко, Віктор Станіславович
Горбань, Олег Вікторович
Дата публікації: 10-лют-2011
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси. Патент України на корисну модель № 57069, МПК (2011.01) A21D 13/00. О. І. Черевко, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, О. В. Горбань. № u201008711. Заявл. 12.07.2010. Опубл. 10.02.2011, Бюл.№ 3. 2 с.
Серія/номер: 11;57069
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси, що включає підготовку сировини, збивання яєчної маси, з'єднання взбивної маси з борошном та крохмалем, формування та випікання, який відрізняється тим, що на стадії підготовки сировини проводиться ферментативний гідроліз яєчної маси (меланжу) за температури 18-20°С протягом (20- 30)х 60 с з використанням ферментних препаратів трипсину або пепсину в концентрації 0,008-0,02%, які додають у вигляді водного розчину.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15457
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
57069.pdf107.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.