Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15457
Title: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Горбань, Віктор Григорович Артеменко, Віктор Станіславович Горбань, Олег Вікторович |
Issue Date: | 10-Feb-2011 |
Citation: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси. Патент України на корисну модель № 57069, МПК (2011.01) A21D 13/00. О. І. Черевко, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, О. В. Горбань. № u201008711. Заявл. 12.07.2010. Опубл. 10.02.2011, Бюл.№ 3. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;57069 |
Abstract: | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси, що включає підготовку сировини, збивання яєчної маси, з'єднання взбивної маси з борошном та крохмалем, формування та випікання, який відрізняється тим, що на стадії підготовки сировини проводиться ферментативний гідроліз яєчної маси (меланжу) за температури 18-20°С протягом (20- 30)х 60 с з використанням ферментних препаратів трипсину або пепсину в концентрації 0,008-0,02%, які додають у вигляді водного розчину. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15457 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.