Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15457
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorГорбань, Віктор Григорович-
dc.contributor.authorАртеменко, Віктор Станіславович-
dc.contributor.authorГорбань, Олег Вікторович-
dc.date.accessioned2022-11-25T14:13:28Z-
dc.date.available2022-11-25T14:13:28Z-
dc.date.issued2011-02-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси. Патент України на корисну модель № 57069, МПК (2011.01) A21D 13/00. О. І. Черевко, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, О. В. Горбань. № u201008711. Заявл. 12.07.2010. Опубл. 10.02.2011, Бюл.№ 3. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15457-
dc.description.abstractСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси, що включає підготовку сировини, збивання яєчної маси, з'єднання взбивної маси з борошном та крохмалем, формування та випікання, який відрізняється тим, що на стадії підготовки сировини проводиться ферментативний гідроліз яєчної маси (меланжу) за температури 18-20°С протягом (20- 30)х 60 с з використанням ферментних препаратів трипсину або пепсину в концентрації 0,008-0,02%, які додають у вигляді водного розчину.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;57069-
dc.titleСпосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної масиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57069.pdf107.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.