Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15457
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Горбань, Віктор Григорович | - |
dc.contributor.author | Артеменко, Віктор Станіславович | - |
dc.contributor.author | Горбань, Олег Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T14:13:28Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T14:13:28Z | - |
dc.date.issued | 2011-02-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси. Патент України на корисну модель № 57069, МПК (2011.01) A21D 13/00. О. І. Черевко, В. Г. Горбань, В. С. Артеменко, О. В. Горбань. № u201008711. Заявл. 12.07.2010. Опубл. 10.02.2011, Бюл.№ 3. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15457 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси, що включає підготовку сировини, збивання яєчної маси, з'єднання взбивної маси з борошном та крохмалем, формування та випікання, який відрізняється тим, що на стадії підготовки сировини проводиться ферментативний гідроліз яєчної маси (меланжу) за температури 18-20°С протягом (20- 30)х 60 с з використанням ферментних препаратів трипсину або пепсину в концентрації 0,008-0,02%, які додають у вигляді водного розчину. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;57069 | - |
dc.title | Спосіб виробництва бісквітного напівфабрикату на основі ферментативної яєчної маси | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.