Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14780
Назва: Спосіб отримання ковбасок без оболонки
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Янчева, Марина Олександрівна
Корж, Олександр Петрович
Святківська, Єлизавета Володимирівна
Дата публікації: 26-сер-2008
Бібліографічний опис: Спосіб отримання ковбасок без оболонки. Патент України на корисну модель № 34910, МПК (2006) A22C 11/00. О. І. Черевко, М. О. Янчева, О. П. Корж, Є. В. Святківська. № u200804177. Заявл. 02.04.2008. Опубл. 26.08.2008, Бюл.№ 16. 2 с.
Серія/номер: 11;34910
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання ковбасок без оболонки, що включає формування та теплову обробку ковбасок, який відрізняється тим, що шприцювання фаршу здійснюють в штучну оболонку, один кінець якої стаціонарно закріплений до насадки шприца, другий кінець вільно розташований на стрічці транспортера, а середина оболонки розміщена на перфорованому піддоні, який розташований в пароварильній камері, при цьому фарш під тиском шприца просовують по оболонці, періодично передавлюють, одночасно в оболонку подають повітря під тиском, фарш проходить теплову обробку в пароварильній камері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14780
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
34910.pdf76.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.