Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14325
Назва: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату
Автори: Артеменко, Віктор Станіславович
Чеканова, Лідія Василівна
Дата публікації: 17-кві-2006
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 13753, МПК A21D 13/08 (2006.01). В. С. Артеменко. Л. В. Чеканова. № u200509962. Заявл. 24.10.2005. Опубл. 17.04.2006, Бюл. № 4. 3 с.
Серія/номер: 11;13753
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів, що включає змішування цукру з порошкоподібною добавкою рослинного походження, меланжем, вершковим маслом, сіллю, хімічним розпушувачем, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, його формування і випічку, який відрізняється тим, що як смакову та ароматичну добавку використовують порошкоподібні добавки рослинного походження з натуральних яблук, лимонів, помаранчів або буряків в кількості 10...20 % від маси цукру, зменшуючи таким чином масу рафінованого цукру, порошкоподібну добавку рослинного походження попередньо змішують з цукром, перемішують з іншими компонентами протягом 20...30 хв. до отримання однорідної маси та замішують тісто протягом 1...2 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14325
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
13753.pdf102.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.