Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14325
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артеменко, Віктор Станіславович | - |
dc.contributor.author | Чеканова, Лідія Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T13:16:17Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T13:16:17Z | - |
dc.date.issued | 2006-04-17 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 13753, МПК A21D 13/08 (2006.01). В. С. Артеменко. Л. В. Чеканова. № u200509962. Заявл. 24.10.2005. Опубл. 17.04.2006, Бюл. № 4. 3 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14325 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів, що включає змішування цукру з порошкоподібною добавкою рослинного походження, меланжем, вершковим маслом, сіллю, хімічним розпушувачем, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, його формування і випічку, який відрізняється тим, що як смакову та ароматичну добавку використовують порошкоподібні добавки рослинного походження з натуральних яблук, лимонів, помаранчів або буряків в кількості 10...20 % від маси цукру, зменшуючи таким чином масу рафінованого цукру, порошкоподібну добавку рослинного походження попередньо змішують з цукром, перемішують з іншими компонентами протягом 20...30 хв. до отримання однорідної маси та замішують тісто протягом 1...2 хв. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;13753 | - |
dc.title | Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.