Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14325
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртеменко, Віктор Станіславович-
dc.contributor.authorЧеканова, Лідія Василівна-
dc.date.accessioned2022-11-18T13:16:17Z-
dc.date.available2022-11-18T13:16:17Z-
dc.date.issued2006-04-17-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва пісочного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 13753, МПК A21D 13/08 (2006.01). В. С. Артеменко. Л. В. Чеканова. № u200509962. Заявл. 24.10.2005. Опубл. 17.04.2006, Бюл. № 4. 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14325-
dc.description.abstractСпосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів, що включає змішування цукру з порошкоподібною добавкою рослинного походження, меланжем, вершковим маслом, сіллю, хімічним розпушувачем, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, його формування і випічку, який відрізняється тим, що як смакову та ароматичну добавку використовують порошкоподібні добавки рослинного походження з натуральних яблук, лимонів, помаранчів або буряків в кількості 10...20 % від маси цукру, зменшуючи таким чином масу рафінованого цукру, порошкоподібну добавку рослинного походження попередньо змішують з цукром, перемішують з іншими компонентами протягом 20...30 хв. до отримання однорідної маси та замішують тісто протягом 1...2 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;13753-
dc.titleСпосіб виробництва пісочного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13753.pdf102.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.