Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14325
Название: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату
Авторы: Артеменко, Віктор Станіславович
Чеканова, Лідія Василівна
Дата публикации: 17-апр-2006
Библиографическое описание: Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату. Патент України на корисну модель № 13753, МПК A21D 13/08 (2006.01). В. С. Артеменко. Л. В. Чеканова. № u200509962. Заявл. 24.10.2005. Опубл. 17.04.2006, Бюл. № 4. 3 с.
Серия/номер: 11;13753
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва пісочного напівфабрикату для борошняних кондитерських виробів, що включає змішування цукру з порошкоподібною добавкою рослинного походження, меланжем, вершковим маслом, сіллю, хімічним розпушувачем, внесення до отриманої суміші борошна, заміс тіста, його формування і випічку, який відрізняється тим, що як смакову та ароматичну добавку використовують порошкоподібні добавки рослинного походження з натуральних яблук, лимонів, помаранчів або буряків в кількості 10...20 % від маси цукру, зменшуючи таким чином масу рафінованого цукру, порошкоподібну добавку рослинного походження попередньо змішують з цукром, перемішують з іншими компонентами протягом 20...30 хв. до отримання однорідної маси та замішують тісто протягом 1...2 хв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14325
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
13753.pdf102.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.