Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13910
Назва: | Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом |
Автори: | Зутікова, Д.В. |
Науковий керівник : | Дроменко, О.Б. |
Ключові слова: | математичне моделювання;методи математичного моделювання;проектування;рецептури;багатокомпонентні м’ясні напівфабрикати;амінокислотний склад |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Державний біотехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Зутікова Д. В. Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 59. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13910 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zutikova_stor59_2022.pdf | 154.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.