Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13795
Назва: | Склад мафінів функціонального призначення |
Автори: | Касабова, Катерина Рубенівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна |
Дата публікації: | 25-кві-2013 |
Бібліографічний опис: | Склад мафінів функціонального призначення. Патент України на винахід № 101791, МПК A23L 1/24 (2006.01). К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник. № a 2012 09470. Заявл. 03.08.2012. Опубл. 25.04.2013, Бюл.№ 8. 6 с. |
Серія/номер: | 11;101791 |
Короткий огляд (реферат): | Винахід належить до складу мафінів функціонального призначення, що містить пшеничне борошно, цукор-пісок, маргарин, яйця курячі, кефір або йогурт, сіль, розпушувач. Згідно з винаходом, склад мафінів містить додатково збагачувальну добавку "Шрот зародків пшениці харчовий", ванільний цукор, структуроутворювач ксампан. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13795 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
101791.pdf | 200.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.