Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13795
Назва: Склад мафінів функціонального призначення
Автори: Касабова, Катерина Рубенівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Дата публікації: 25-кві-2013
Бібліографічний опис: Склад мафінів функціонального призначення. Патент України на винахід № 101791, МПК A23L 1/24 (2006.01). К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник. № a 2012 09470. Заявл. 03.08.2012. Опубл. 25.04.2013, Бюл.№ 8. 6 с.
Серія/номер: 11;101791
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до складу мафінів функціонального призначення, що містить пшеничне борошно, цукор-пісок, маргарин, яйця курячі, кефір або йогурт, сіль, розпушувач. Згідно з винаходом, склад мафінів містить додатково збагачувальну добавку "Шрот зародків пшениці харчовий", ванільний цукор, структуроутворювач ксампан.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13795
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
101791.pdf200.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.