Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13795
Название: Склад мафінів функціонального призначення
Авторы: Касабова, Катерина Рубенівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Дата публикации: 25-апр-2013
Библиографическое описание: Склад мафінів функціонального призначення. Патент України на винахід № 101791, МПК A23L 1/24 (2006.01). К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова, С. Г. Олійник. № a 2012 09470. Заявл. 03.08.2012. Опубл. 25.04.2013, Бюл.№ 8. 6 с.
Серия/номер: 11;101791
Краткий осмотр (реферат): Винахід належить до складу мафінів функціонального призначення, що містить пшеничне борошно, цукор-пісок, маргарин, яйця курячі, кефір або йогурт, сіль, розпушувач. Згідно з винаходом, склад мафінів містить додатково збагачувальну добавку "Шрот зародків пшениці харчовий", ванільний цукор, структуроутворювач ксампан.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13795
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
101791.pdf200.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.