Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13634
Назва: | Склад мафінів функціонального призначення |
Автори: | Касабова, Катерина Рубенівна Самохвалова, Ольга Володимирівна |
Дата публікації: | 11-лют-2013 |
Бібліографічний опис: | Склад мафінів функціонального призначення. Патент України на корисну модель № 77369, МПК (2013.01), A23G 3/00. К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова. № u 2012 09490. Заявл. 03.08.2012. Опубл. 11.02.2013, Бюл.№ 3. 5 с. |
Серія/номер: | 11;77369 |
Короткий огляд (реферат): | Склад мафінів функціонального призначення, що містить борошно пшеничне, цукор білий, маргарин, яйця курячі, кефір або йогурт, сіль, розпушувач, крім того вносяться бурякові волокна (освітлені або неосвітлені), ароматизатор, а також зменшується кількість цукру білого, при такому співвідношенні рецептурних компонентів, %: борошно пшеничне 25,0-30,0 бурякові волокна 5,0-7,0 цукор білий 15,0-20,0 маргарин 12,0-19,0 яйця курячі 4,0-11,0 кефір або йогурт 16,0-23,0 сіль 0,1-1,0 ароматизатор 0,1-1,0 розпушувач 0,1-1,0. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13634 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
77369.pdf | 174.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.