Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/13634
Название: Склад мафінів функціонального призначення
Авторы: Касабова, Катерина Рубенівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Дата публикации: 11-фев-2013
Библиографическое описание: Склад мафінів функціонального призначення. Патент України на корисну модель № 77369, МПК (2013.01), A23G 3/00. К. Р. Касабова, О. В. Самохвалова. № u 2012 09490. Заявл. 03.08.2012. Опубл. 11.02.2013, Бюл.№ 3. 5 с.
Серия/номер: 11;77369
Краткий осмотр (реферат): Склад мафінів функціонального призначення, що містить борошно пшеничне, цукор білий, маргарин, яйця курячі, кефір або йогурт, сіль, розпушувач, крім того вносяться бурякові волокна (освітлені або неосвітлені), ароматизатор, а також зменшується кількість цукру білого, при такому співвідношенні рецептурних компонентів, %: борошно пшеничне 25,0-30,0 бурякові волокна 5,0-7,0 цукор білий 15,0-20,0 маргарин 12,0-19,0 яйця курячі 4,0-11,0 кефір або йогурт 16,0-23,0 сіль 0,1-1,0 ароматизатор 0,1-1,0 розпушувач 0,1-1,0.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13634
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
77369.pdf174.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.