Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568
Название: Використання керобу в технології бісквітних виробів
Авторы: Потапова, О.С.
Лабазов, М.І.
Научный руководитель: Самохвалова, О.В.
Шидакова-Каменюка, О.Г.
Ключевые слова: кероб;технологія;бісквітні вироби;технологія бісквітних виробів
Дата публикации: 2022
Издательство: Державний біотехнологічний університет
Библиографическое описание: Потапова О. С., Лабазов М. І. Використання керобу в технології бісквітних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Кааменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІІ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_potapova_labazov_storIII_2022.pdf207.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.