Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10417
Название: Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією
Авторы: Маяк, В. І.
Михайлов, В. М.
Ключевые слова: цукати;пастоподібні концентрати;напої
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Маяк В. І., Михайлов В. М. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 207-214.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено соціально-економічну ефективність виробництва пастоподібних концентратів напоїв та цукатів, отриманих за новою технологією.
In the article is investigational socio-economic efficiency of production of paste-like concentrates of drinks and candied fruits, got on new technology.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10417
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_34.pdf728.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.