Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10417
Название: | Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією |
Авторы: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. |
Ключевые слова: | цукати;пастоподібні концентрати;напої |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Маяк В. І., Михайлов В. М. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 207-214. |
Краткий осмотр (реферат): | Досліджено соціально-економічну ефективність виробництва пастоподібних концентратів напоїв та цукатів, отриманих за новою технологією. In the article is investigational socio-economic efficiency of production of paste-like concentrates of drinks and candied fruits, got on new technology. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10417 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_34.pdf | 728.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.