Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаяк, В. І.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.date.accessioned2022-10-25T12:34:46Z-
dc.date.available2022-10-25T12:34:46Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationМаяк В. І., Михайлов В. М. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 207-214.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10417-
dc.description.abstractДосліджено соціально-економічну ефективність виробництва пастоподібних концентратів напоїв та цукатів, отриманих за новою технологією.uk_UA
dc.description.abstractIn the article is investigational socio-economic efficiency of production of paste-like concentrates of drinks and candied fruits, got on new technology.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectцукатиuk_UA
dc.subjectпастоподібні концентратиuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.titleДослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологієюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_34.pdf728.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.