Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10417
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маяк, В. І. | - |
dc.contributor.author | Михайлов, В. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-25T12:34:46Z | - |
dc.date.available | 2022-10-25T12:34:46Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Маяк В. І., Михайлов В. М. Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 207-214. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10417 | - |
dc.description.abstract | Досліджено соціально-економічну ефективність виробництва пастоподібних концентратів напоїв та цукатів, отриманих за новою технологією. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article is investigational socio-economic efficiency of production of paste-like concentrates of drinks and candied fruits, got on new technology. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | цукати | uk_UA |
dc.subject | пастоподібні концентрати | uk_UA |
dc.subject | напої | uk_UA |
dc.title | Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_34.pdf | 728.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.