Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10131
Название: | Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню |
Авторы: | Холодова, О. А. Сафонова, О. М. Шуліка, О. Ю. |
Ключевые слова: | борошно;озонування;клейковина;білково-протеїназний комплекс |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Холодова О. А., Сафонова О. М., Шуліка О. Ю. Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 102-107. |
Краткий осмотр (реферат): | Дослiджено вплив озонування борошна на стан білково-протеїназного комплексу. Доведено, що обробка слабкого борошна озоно-повітряною сумішшю що дозволяє покращувати якість клейковини. The influence of the flour treatment with ozone-air mixture on protein complex is investigated. It is proved, that processing of weak wheat flour with ozone-air mix allows to improve protein quality. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10131 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (9) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_18.pdf | 431.64 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.