Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 143.
назад
1
2
3
4
...
15
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2017-09-04
Сутність товарного асортименту та основні принципи його формування
Шовкун, Л.В.
;
Салогуб, В.О.
;
Гарькун, А.О.
2017-08-25
Вдосконалення конкуренції в сучасній економічній системі
Коваль, О.М.
;
Сирит, В.С.
2014
Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення
Свідло, Карина Володимирівна
;
Пересічний, Михайло Іванович
2018
Конкурентоспроможність екструдованих зернових продуктів на основі зерна злакових культур
Буняк, Олена Василівна
;
Валевська, Людмила Олександрівна
;
Соц, Сергій Михайлович
2017
Оцінювання конкурентоспроможності борошняного кондитерського виробу "Бульбашка"
Дзюба, Надія Анатоліївна
;
Калугіна, Ірина Михайлівна
;
Валевська, Людмила Олександрівна
2018-07-14
Трудові ресурси як важіль підвищення конкурентоспроможності підприємства
Чебанова, Н.В.
;
Чебанова, О.П.
;
Міхієнко, С.В.
2019
Маркетинговий інструментарій в механізмах управління розвитком експортного потенціалу підприємств агропромислового виробництва
Хань, Сіньмень
2015
Оцінка конкурентоспроможності віскі в Україні
Мостика, Костянтин Вікторович
2017
Інноваційний рейтинг України: міжнародні оцінки та порівняння
Шарко, І. О.
;
Гуторов, О. І.
2017-02-10
Конкурентоспроможність будівельної галузі України в умовах глобальних викликів та загроз
Стройко, Т.В.
Перегляд
Автор
4
Богомолова, К. С.
4
Мандич, О. В.
3
Антощенкова, В. В.
3
Ольшанський, О.В.
3
Печенка, О.І.
2
Білоусько, Р.С.
2
Білоусько, Т.Ю.
2
Валевська, Людмила Олександрівна
2
Волосов, Анатолій Михайлович
2
Гуторов, О. І.
.
далі >
Тема
131
конкурентоспроможність
119
конкурентоспособность
33
підприємство
30
enterprise
29
предприятие
15
efficiency
15
ефективність
14
management
14
эффективность
12
конкуренція
.
далі >
за датою випуску
43
2019
30
2018
20
2017
10
2012
9
2015
9
2016
7
2013
6
2011
5
2010
4
2014
.
далі >
Has File(s)
143
true