Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Стратегічні напрями розвитоку конкурентоспроможності продукції підприємстваДудник, О. В.; Тишенко, Ю. О.; Каптан, Т. І.
2022Стратегія формування інноваційних послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Александрова, Вікторія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі готельно-ресторанної та митної справи
2023Управління конкурентоспроможністю підприємстваМіненко, С. І.; Беглієв, Мухаммед; Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2023Впровадження сучасних технологій управління персоналом у готельно-ресторанному підприємствіОдарченко, Д. М.; Гордієнко, Влад Олександрович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розвиток виробничої стратегії готельного підприємстваСкриннік, В. І.; Бублик, Єлизавета Юріївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі ресторану «lux»Одарченко, Д. М.; Головатенко, Максим Геннадійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інновацій та розробка проєкту готелю сімейного призначення у Харківській областіОдарченко, Д. М.; Цукренко, Ірина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи