Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 18 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Формування та досвід застосування кластерного підходу для досягнення високих програмних результатів навчання студентів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2021
Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Дудник, К. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
2021
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Пономаренко, Т. С.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
2021
Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
2021
Пам’яті Павлюк Раїси Юріївни – вченого, новатора, організатора, вчителя та людини з великої літери
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2023
Розробка інноваційної технології оздоровчих сокових напоїв на основі високовітамінних дрібнодисперсних добавок із плодоовочевої сировини
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
2023
Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2023
Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2023
Інноваційна технологія сиркових десертів для оздоровчого харчування з використанням дрібнодисперсних плодоовочевих кріодобавок
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
2023
Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
Discover
Author
14
Погарський, О. С.
12
Лосєва, С. М.
5
Селютіна, Г. А.
4
Павлюк, Р. Ю.
1
Балабай, К. С.
1
Дудник, К. В.
1
Пономаренко, Т. С.
Date issued
13
2023
5
2021
Has File(s)
18
true