Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 13 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальцію
Головко, М. П.
;
Пак, А. О.
;
Чуйко, М. М.
2011
Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробів
Головко, М. П.
;
Колесник, Т. Л.
;
Колесник, А. О.
2011
Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2011
Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначення
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2011
Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних систем
Головко, М. П.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Роговий, І. С.
2011-05-19
Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробів
Головко, М. П.
;
Чуйко, М. М.
2011-10-20
Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового
Головко, М. П.
;
Верешко, Н. В.
;
Чуйко, М. М.
2011-10-20
Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах районованих у східній Україні
Головко, М. П.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
2011-10-20
Наукове обгрунтування сорбції колагеном свинячої шкіри іонів кальцію та магнію
Головко, М. П.
;
Серік, М. Л.
;
Полупан, В. В.
2011-10-20
Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробів
Головко, М. П.
;
Верешко, Н. В.
;
Чуйко, М. М.
Discover
Author
5
Чуйко, М. М.
2
Акмен, В. О.
2
Верешко, Н. В.
2
Колесник, Т. Л.
2
Полупан, В. В.
2
Серік, М. Л.
2
Сорокіна, С. В.
1
Колесник, А. О.
1
Колесник, В. В.
1
Пак, А. О.
.
next >
Subject
3
напівфабрикат кістковий харчовий ...
2
макаронні вироби
1
білки м’ясних січених виробів
1
біоорганічні сполуки кальцію
1
емульсійні системи
1
збагачення сполуками кальцію
1
кальцій-білкові комплекси
1
м'ясні посічені вироби
1
напівфабрикат кістковий
1
перетравлюваність білків
.
next >
Has File(s)
13
true