Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 13 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, М. П.; Пак, А. О.; Чуйко, М. М.
2011Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м’ясних січених виробівГоловко, М. П.; Колесник, Т. Л.; Колесник, А. О.
2011Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2011Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2011Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійних системГоловко, М. П.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Роговий, І. С.
2011-05-19Визначення раціонального дозування кальцієвої добавки тваринного походження у виробництві макаронних виробівГоловко, М. П.; Чуйко, М. М.
2011-10-20Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.
2011-10-20Дослідження вмісту флавоноїдів у ягодах районованих у східній УкраїніГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2011-10-20Наукове обгрунтування сорбції колагеном свинячої шкіри іонів кальцію та магніюГоловко, М. П.; Серік, М. Л.; Полупан, В. В.
2011-10-20Виявлення переваг споживачів, які визначають ситуацію на вітчизняному ринку макаронних виробівГоловко, М. П.; Верешко, Н. В.; Чуйко, М. М.