Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Бондаренко, В. А.
2013Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використаннямПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Кострова, К. В.; Лосєва, С. М.; Бутенко, Н. В.
2013Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологійПавлюк, Р. Ю.; Наконечна, Ю. Г.; Погарська, В. В.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.; Кляп, Т. П.
2013Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Лосєва, С. М.
2014-05-22Холодильна технологія отримання дрібнодисперсних добавок із пряних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Хоменко, А. В.; Кострова, К. В.
2011-04-19Інноваційні технології сирних виробів на основі твердих сичугових сирів з використанням процесів механоактивації та кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2012Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів із використанням процесів механодеструкції та кріодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М.
2012Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів без солей-плавителівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М.