Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 60961-60970 of 61371 (Search time: 0.037 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Оцінка властивостей клейковини дріжджового тіста з використанням сухої картопляної добавкиСлащева, А. В.; Попова, С. Ю.; Коваленко, О. А.
2015Перспективи пошуку нової сировини для пектиновмісних концентрованих напівфабрикатівСлащева, А. В.; Попова, С. Ю.; Брадславська, Е. Я.
2015Можливість використання гуміарабіку в технології одержання йогуртів функціонального призначенняСевастьянова, О. В.; Мітров, С. І.
2015Біологічна цінність низькожирного майонезу функціонального призначенняТкаченко, Н. А.; Маковська, Т. В.; Гресько, І. Г.
2015Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировиниСелютіна, Г. А.; Селютін, В. М.; Щербакова, Т. В.
2015Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, М. Є.; Гапріндашвілі, Н. А.
2015Вода та якість хлібаСімакова, О. О.; Никифоров, Р. П.; Коренець, Ю. М.
2015Color evaluation of quality of frozen apple slicesShcherbakova, T. V.; Shcherbakov, I. B.
2015Визначення індексу деформації клейковини пшениці за допомогою програми MATHCADЯлпачик, В. Ф.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.
2016Збутова діяльність як основний інструмент успішної комерціалізації нововведень на підприємствіПанухник, Я. Г.