Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62144
Title: Біологічна цінність низькожирного майонезу функціонального призначення
Authors: Ткаченко, Н. А.
Маковська, Т. В.
Гресько, І. Г.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ткаченко Н. А., Маковська Т. В., Гресько І. Г. Біологічна цінність низькожирного майонезу функціонального призначення. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 319-320.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62144
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-319-320.pdf138.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.