Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 60951-60960 of 61371 (Search time: 0.034 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Дослідження функціонально- технологічних властивостей вторинних продуктів переробки рослинної сировиниСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.
2015Визначення ролі поверхнево-активних речовин у формуванні міжфазних адсорбційних шарівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2015Надання функціональних властивостей харчовим продуктам із застосуванням клітковини у ресторанному господарствіОщипок, І. В.
2015Разработка специализированных продуктов с радиозащитными свойствамиСалавелис, А. Д.; Павловский, С. Н.
2015Удосконалення складу морозива на молочній основіПоліщук, Г. Є.; Павленко, О. О.; Бреус, Н. М.
2015Дихання огірків під час зберігання з тепловою обробкою антиоксидантамиПрісс, О. П.
2015Перспективність вирощування нових культивованих грибів на УкраїніОльховська, В. С.
2015The new direction of creation of the stuffed dishes for food of military personnelPeresichny, M.; Deinychenko, L.; Kramarenko, D.
2015On the baking properties of Golikovska emmerOliinyk, S.; Zaparenko, G.
2015Обґрунтування параметрів пастеризації біфідовмісної молочної сироватки в технологіях ферментованих функціональних напоївТкаченко, Н. А.; Некрасов, П. О.; Дідик, О. В.