Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62133
Title: Удосконалення складу морозива на молочній основі
Authors: Поліщук, Г. Є.
Павленко, О. О.
Бреус, Н. М.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Поліщук Г. Є., Павленко О. О., Бреус Н. М. Удосконалення складу морозива на молочній основі. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 297-298.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62133
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-297-298.pdf141.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.