Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 60881-60890 of 60908 (Search time: 0.033 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Ядро соняшнику як складова в технології багатокомпонентних екструдованих зернопродуктівФоміна, І. М.; Войтенко, Д. Є.; Маліков, К. С.
2024Особливості використання каротиновмісної сировини в технології бісквітних виробівШидакова-Каменюка, О. Г.; Довгань, М. В.
2024Перспективи виробництва низькокалорійних борошняних кондитерських виробівДіхтярь, А. М.; Шевченко, Г. А.
2024Сучасний стан виробництва заморожених напівфабрикатів із борошнаПивоваров, Є. П.; Андрєєва, С. С.; Шевченко, А. М.
2024Функціональні інгредієнти для створення суперфудівГаленко, О. О.; Белінський, О. В.
2024Обгрунтування складу борошняної суміші для виробництва безглютенового печива та проєкт круп’яного заводу у Вінницькій областіГавриш, Т. В.; Василенко, Микита Вячеславович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра технології хлібопродуктів і кондитерських виробів
2018Маркетинг: опорний конспект лекційМелушова, Ірина Юріївна; Олініченко, Катерина Сергіївна; Тарасов, Ігор Юрійович
2024Доцільність використання мінерально-органічної добавки в технологіях м՚ясних кулінарних виробівЖеребкін, М. В.; Сагітов, О. М.
2024Харчові водорості як джерело нутрієнтів для психічного здоров՚я і ментального благополуччяПешук, Л. В.; Приходько, Д. Ю.
2024Інноваційні технологічні підходи до створення емульсійних продуктів на основі локальної сировиниПешук, Л. В.; Панасюк, А. Г.