Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61901
Title: Особливості використання каротиновмісної сировини в технології бісквітних виробів
Authors: Довгань, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Довгань М. В. Особливості використання каротиновмісної сировини в технології бісквітних виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків: ДБТУ, 2024. С. 114
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61901
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_115-115.pdf107.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.