Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61897
Title: Функціональні інгредієнти для створення суперфудів
Authors: Белінський, О. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Галенко, О. О.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Белінський О. В. Функціональні інгредієнти для створення суперфудів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей ІІ Міжнар. науково-практ. конференції здобув. вищої освіти і молодих вчених, 7 листопада 2024 р.; наук. кер. О. О. Галенко. Харків: ДБТУ, 2024. С. 109
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61897
Appears in Collections:Тези доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Konf_INNOVATS_TEKHNOLOH_ROZVYTKU_24_110-110.pdf110.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.