Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 17871-17880 of 18170 (Search time: 0.02 seconds).
previous
1
...
1785
1786
1787
1788
1789
1790
1791
...
1817
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних систем
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С
;
Бубенець, Д. Г.
2023
Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктів
Желєва, Т. С.
;
Щербак, К. О.
2022
Дистанційне навчання як форма сучасної освіти
Желєва, Тетяна
2020
Innovative ways to improve the production technology of meat loaves
Zhelievа, Tetiana
2021
Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалів
Камсуліна, Н. В.
;
Желєва, Т. С
2020
Using sunflower protein as a component of forcemeats for frozen semi-processed minced meat products
Zhelieva, T. S.
;
Kamsulina, N. V.
;
Pavlova, O.
2022
Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завдань
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2022
Актуальні проблеми технології галузі: зб. тестових завдань, спец. 181 Харчові технології
Янчева, Марина Олександрівна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2021
Харчові технології: зб. тестових завдань, спец. 181 "Харчові технології"
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Желєва, Тетяна Сергіївна
2022
Обґрунтування технологічної схеми роторної коренебульбозбиральної машини та основних параметрів
Грушецький, С. М.
Discover
Author
97
Богомолов, О. В.
89
Антощенков, Р. В.
87
Іващенко, С. Г.
86
Гурський, П. В.
70
Денисенко, С. А.
54
Шевченко, І. О.
52
Поляшенко, С. О.
51
Кащена, Н. Б.
47
Станкевич, Сергій Володимирович
46
Погарська, В. В.
.
next >
Subject
238
ефективність
189
управління
183
management
172
efficiency
123
конкурентоспроможність
99
accounting
98
підприємство
88
competitiveness
83
економічна ефективність
81
productivity
.
next >
Date issued
6066
2023
5163
2020
4053
2021
2888
2022