Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 17871-17880 of 18170 (Search time: 0.02 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Вплив крохмалю на функціонально-технологічні показники м’ясних емульсійних системКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С; Бубенець, Д. Г.
2023Передумови використання натуральних харчових добавок у складі м’ясних продуктівЖелєва, Т. С.; Щербак, К. О.
2022Дистанційне навчання як форма сучасної освітиЖелєва, Тетяна
2020Innovative ways to improve the production technology of meat loavesZhelievа, Tetiana
2021Дослідження фізико-хімічних та функціонально-технологічних властивостей нативних та модифікованих крохмалівКамсуліна, Н. В.; Желєва, Т. С
2020Using sunflower protein as a component of forcemeats for frozen semi-processed minced meat productsZhelieva, T. S.; Kamsulina, N. V.; Pavlova, O.
2022Технологія м`ясних продуктів функціонального призначення: зб. тестових завданьКамсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2022Актуальні проблеми технології галузі: зб. тестових завдань, спец. 181 Харчові технологіїЯнчева, Марина Олександрівна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2021Харчові технології: зб. тестових завдань, спец. 181 "Харчові технології"Камсуліна, Наталія Валеріївна; Желєва, Тетяна Сергіївна
2022Обґрунтування технологічної схеми роторної коренебульбозбиральної машини та основних параметрівГрушецький, С. М.