Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 81-90 of 120 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
6
7
8
9
10
11
12
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-05-15
Вітамінізація кондитерських виробів у формі драже з використанням нетрадиційної сировини у вигляді кріопорошків та екстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
2021
Новий напрямок глибокої переробки плодів та овочів в оздоровчі продукти: Серія: Інновації при переробці плодів, овочів і молока в оздоровчі продукти
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Погарський, О.С.
;
Абрамова, Т. С.
;
Юр’єва, O. O.
;
Кравчук, Т. В.
;
Лосєва, С. М.
2012
Інноваційні технології заморожених молочних десертів для оздоровчого харчування з використанням сколотин та рослинних добавок
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Архіпов, О. С.
;
Максимова, Н. П.
2012
Вплив паротермічної обробки на окислювальні ферменти та БАР під час переробки каротиновмісних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Барабаш, А. Ю.
2012
Інноваційна технологія отримання салатів пролонгованого терміну зберігання з моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок із консервуючою дією
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Козюрін, Д. М.
2012
Інноваційні технології нових видів натурального морозива-міксів із використанням наноструктурованих плодово-овочевих наповнювачів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
;
Максимова, Н. П.
2012
Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Какадій, Ю. П.
;
Ізотова, Г. І.
2012
Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соків
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Павлішин, М. Л.
;
Стоєв, С. С.
;
Лосєва, С. М.
2012
Нанотехнологія природних преміксів біологічно активних речовин дрібнодисперсних наповнювачів із обліпихи
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Дібрівська, Н. В.
;
Лосєва, С. М.
2012
Нове покоління оздоровчих сиркових кремів, збагачених каротиноїдними рослинними добавками-наповнювачами
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Глубокий, Д. О.
Discover
Author
27
Лосєва, С. М.
22
Максимова, Н. П.
13
Погарський, О. С.
13
Юр’єва, О. О.
12
Балабай, К. С.
11
Берестова, А. А.
8
Котюк, Т. В.
8
Наконечна, Ю. Г.
7
Кострова, К. В.
6
Глубокий, Д. О.
.
next >
Subject
8
БАР
3
заморожування
3
каротиноїди
2
БАД
2
гарбуз
2
заморожені пюре
2
каротиновмісні овочі
2
кріогенна технологія
2
кріп
2
молочна сироватка
.
next >
Date issued
23
2020 - 2021
89
2010 - 2019
8
2009 - 2009