Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9752
Назва: Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів
Автори: Онищенко, В. М.
Янчева, М. О.
Островерх, І. С.
Ключові слова: кишкова сировина;м'ясопереробні підприємства;токсичні елементи
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Онищенко В. М., Янчева М. О., Островерх І. С. Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 466-472.
Короткий огляд (реферат): Досліджено хімічний склад та його змiни залежно від ступеня обробки i строків зберігання яловичих та свинячих черев. На підставі одержаних результатiв дослідження вмісту токсичних елементів у кишковій сировині, що надходить на м'ясопереробні підприємства Харківського регіону, визначено її безпечнiсть. Запропоновано внесення у відповідні нормативи критеріїв безпечності кишок за вмістом токсичних елементів.
The chemical composition and its changes depending on the degree of treatment and shelf-life of beef and pork rounds were researched. The safety of guts raw material in the meat packing enterprises of the Kharkiv region was determined on the base of inves tigation results on the containing of toxic elements. The entry in the according standards of the safety criteria of guts on the containing of toxic elements was offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9752
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_74.pdf721.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.