Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОнищенко, В. М.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorОстроверх, І. С.-
dc.date.accessioned2022-10-19T17:46:44Z-
dc.date.available2022-10-19T17:46:44Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationОнищенко В. М., Янчева М. О., Островерх І. С. Хімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 466-472.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9752-
dc.description.abstractДосліджено хімічний склад та його змiни залежно від ступеня обробки i строків зберігання яловичих та свинячих черев. На підставі одержаних результатiв дослідження вмісту токсичних елементів у кишковій сировині, що надходить на м'ясопереробні підприємства Харківського регіону, визначено її безпечнiсть. Запропоновано внесення у відповідні нормативи критеріїв безпечності кишок за вмістом токсичних елементів.uk_UA
dc.description.abstractThe chemical composition and its changes depending on the degree of treatment and shelf-life of beef and pork rounds were researched. The safety of guts raw material in the meat packing enterprises of the Kharkiv region was determined on the base of inves tigation results on the containing of toxic elements. The entry in the according standards of the safety criteria of guts on the containing of toxic elements was offered.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкишкова сировинаuk_UA
dc.subjectм'ясопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectтоксичні елементиuk_UA
dc.titleХімічний склад кишок та вміст у них токсичних елементівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_74.pdf721.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.