Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9596
Название: Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини
Авторы: Потапов, В. О.
Мартинець, І. С.
Ключевые слова: сушіння;масообмінні характеристики;харчова сировина
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Потапов В. О., Мартинець І. С. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 453-459.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння.
The results of the investigations of the mass transfer of food raw materials which were obtained in the process of drying are given in this article.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_72.pdf534.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.