Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9596
Название: | Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини |
Авторы: | Потапов, В. О. Мартинець, І. С. |
Ключевые слова: | сушіння;масообмінні характеристики;харчова сировина |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Потапов В. О., Мартинець І. С. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 453-459. |
Краткий осмотр (реферат): | Наведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння. The results of the investigations of the mass transfer of food raw materials which were obtained in the process of drying are given in this article. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_72.pdf | 534.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.