Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9596
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. О.-
dc.contributor.authorМартинець, І. С.-
dc.date.accessioned2022-10-18T18:01:15Z-
dc.date.available2022-10-18T18:01:15Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПотапов В. О., Мартинець І. С. Експериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 453-459.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9596-
dc.description.abstractНаведено результати досліджень масообмінних характеристик харчової сировини, отриманих у процесі її сушіння.uk_UA
dc.description.abstractThe results of the investigations of the mass transfer of food raw materials which were obtained in the process of drying are given in this article.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectмасообмінні характеристикиuk_UA
dc.subjectхарчова сировинаuk_UA
dc.titleЕкспериментальне визначення масообмінних характеристик харчової сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_72.pdf534.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.