Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9372
Назва: Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів. Комплексні контрольні завдання
Автори: Віннікова, Владислава Олександрівна
Рачкован, Ольга Дмитрівна
Ключові слова: контрольні завдання;міжнародні вимоги;якість;безпечність;товари
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів. Комплексні контрольні завдання / укладачі : В. О. Віннікова, О. Д. Рачкован. Х. : ХДУХТ, 2018. 44 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом навчальної дисципліни «Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів» є організація та здійснення діяльності в рамках Комісії Кодекс Аліментаріус (харчовий кодекс). Завданням курсу є здобуття студентами спеціальних теоретичних знань та оволодіння практичними навичками щодо розробки стандартів, які відповідають міжнародним вимогам Комісії Кодекс Аліментаріус, з урахуванням чинної законодавчої та нормативної бази, у тому числі з метою охорони здоров’я споживачів та для забезпечення добросовісної торгівлі харчовими продуктами. Студенти повинні вміти розробляти стандарти, згідно вимогам Кодексу Аліментаріусу, та приводити до міжнародних,існуючі стандарти на харчові продукти, відповідно до чинної нормативної документації. З цією метою розроблені комплексні контрольні завдання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9372
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kkz_mizhnar_vimogi_do_yakosti_i_bezpechn_tovariv_2018.pdf571.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.