Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9372
Название: Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів. Комплексні контрольні завдання
Авторы: Віннікова, Владислава Олександрівна
Рачкован, Ольга Дмитрівна
Ключевые слова: контрольні завдання;міжнародні вимоги;якість;безпечність;товари
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів. Комплексні контрольні завдання / укладачі : В. О. Віннікова, О. Д. Рачкован. Х. : ХДУХТ, 2018. 44 с.
Краткий осмотр (реферат): Предметом навчальної дисципліни «Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів» є організація та здійснення діяльності в рамках Комісії Кодекс Аліментаріус (харчовий кодекс). Завданням курсу є здобуття студентами спеціальних теоретичних знань та оволодіння практичними навичками щодо розробки стандартів, які відповідають міжнародним вимогам Комісії Кодекс Аліментаріус, з урахуванням чинної законодавчої та нормативної бази, у тому числі з метою охорони здоров’я споживачів та для забезпечення добросовісної торгівлі харчовими продуктами. Студенти повинні вміти розробляти стандарти, згідно вимогам Кодексу Аліментаріусу, та приводити до міжнародних,існуючі стандарти на харчові продукти, відповідно до чинної нормативної документації. З цією метою розроблені комплексні контрольні завдання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9372
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
kkz_mizhnar_vimogi_do_yakosti_i_bezpechn_tovariv_2018.pdf571.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.