Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9372
Title: Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів. Комплексні контрольні завдання
Authors: Віннікова, Владислава Олександрівна
Рачкован, Ольга Дмитрівна
Keywords: контрольні завдання;міжнародні вимоги;якість;безпечність;товари
Issue Date: 2018
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів. Комплексні контрольні завдання / укладачі : В. О. Віннікова, О. Д. Рачкован. Х. : ХДУХТ, 2018. 44 с.
Abstract: Предметом навчальної дисципліни «Міжнародні вимоги до якості та безпечності товарів» є організація та здійснення діяльності в рамках Комісії Кодекс Аліментаріус (харчовий кодекс). Завданням курсу є здобуття студентами спеціальних теоретичних знань та оволодіння практичними навичками щодо розробки стандартів, які відповідають міжнародним вимогам Комісії Кодекс Аліментаріус, з урахуванням чинної законодавчої та нормативної бази, у тому числі з метою охорони здоров’я споживачів та для забезпечення добросовісної торгівлі харчовими продуктами. Студенти повинні вміти розробляти стандарти, згідно вимогам Кодексу Аліментаріусу, та приводити до міжнародних,існуючі стандарти на харчові продукти, відповідно до чинної нормативної документації. З цією метою розроблені комплексні контрольні завдання.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9372
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kkz_mizhnar_vimogi_do_yakosti_i_bezpechn_tovariv_2018.pdf571.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.