Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2012 : [154]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Випуск 1 (15)
[91]
Випуск 2 (16)
[63]
Перегляд
Автор
8
Дубініна, А. А.
8
Крутовий, Ж. А.
7
Черевко, О. І.
6
Головко, М. П.
6
Запаренко, Г. В.
6
Пересічний, М. І.
5
Дьяков, О. Г.
5
Михайлов, В. М.
5
Одарченко, Д. М.
4
Дейниченко, Г. В.
.
далі >
Тема
6
харчові продукти
5
математичне моделювання
5
рослинна сировина
4
напівфабрикати
4
сушіння
3
БАР
3
дефіцит кальцію
3
лікувально-профілактичне харчування
3
нутрієнти
2
борошняні вироби
.
далі >
за датою випуску
154
2012
Has File(s)
154
true