Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9066
Назва: Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування
Автори: Терешкін, О. Г.
Балик, О. В.
Ключові слова: пароутворення;стравоварильне устаткування
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Балик О. В. Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 304-308.
Короткий огляд (реферат): Визначено ефективний спосіб пароутворення.
Determined is efficient method of the vaporization.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9066
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_47.pdf487.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.