Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9066
Назва: | Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування |
Автори: | Терешкін, О. Г. Балик, О. В. |
Ключові слова: | пароутворення;стравоварильне устаткування |
Дата публікації: | 2009 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Терешкін О. Г., Балик О. В. Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 304-308. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено ефективний спосіб пароутворення. Determined is efficient method of the vaporization. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9066 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 2 (10) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_47.pdf | 487.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.