Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9066
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, О. Г.-
dc.contributor.authorБалик, О. В.-
dc.date.accessioned2022-10-16T14:42:37Z-
dc.date.available2022-10-16T14:42:37Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Балик О. В. Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 304-308.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9066-
dc.description.abstractВизначено ефективний спосіб пароутворення.uk_UA
dc.description.abstractDetermined is efficient method of the vaporization.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпароутворенняuk_UA
dc.subjectстравоварильне устаткуванняuk_UA
dc.titleВизначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_47.pdf487.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.