Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9066
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешкін, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Балик, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-16T14:42:37Z | - |
dc.date.available | 2022-10-16T14:42:37Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Терешкін О. Г., Балик О. В. Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 304-308. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9066 | - |
dc.description.abstract | Визначено ефективний спосіб пароутворення. | uk_UA |
dc.description.abstract | Determined is efficient method of the vaporization. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пароутворення | uk_UA |
dc.subject | стравоварильне устаткування | uk_UA |
dc.title | Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_47.pdf | 487.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.