Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9066
Title: | Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування |
Authors: | Терешкін, О. Г. Балик, О. В. |
Keywords: | пароутворення;стравоварильне устаткування |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Терешкін О. Г., Балик О. В. Визначення ефективного способу пароутворення для стравоварильного устаткування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 304-308. |
Abstract: | Визначено ефективний спосіб пароутворення. Determined is efficient method of the vaporization. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9066 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_47.pdf | 487.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.