Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9022
Название: | Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролів |
Авторы: | Большакова, В. А. Дроменко, О. Б. |
Ключевые слова: | посічені напівфабрикати;м'ясо кролів;гідроколоїди |
Дата публикации: | 2009 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Большакова В. А., Дроменко О. Б. Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 158-166. |
Краткий осмотр (реферат): | Установлено, що одним із шляхів розширення асортименту напівфабрикатiв є використання м'яса кролів із залученням до рецептурного складу гідроколоїдів. Розроблено рецептурний склад та технологічний процес виробництва посічених напівфабрикатів з використанням композиційної суміші гідроколоїдів. Проведено комплекс експериментальних робіт з визначення показників якості нової продукції, розроблено проект нормативної документації. It is set that one of ways of expansion of assortment of meats rabbit ready to-cook foods is involving in their composition of hydrocolloids. Compounding com position is developed that technological process of production of ready-to-cook foods with the use of composition mixture of hydrocolloids. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly re lease specifications were worked out. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9022 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (10) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_25.pdf | 790.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.