Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/9022
Title: | Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролів |
Authors: | Большакова, В. А. Дроменко, О. Б. |
Keywords: | посічені напівфабрикати;м'ясо кролів;гідроколоїди |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Большакова В. А., Дроменко О. Б. Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 158-166. |
Abstract: | Установлено, що одним із шляхів розширення асортименту напівфабрикатiв є використання м'яса кролів із залученням до рецептурного складу гідроколоїдів. Розроблено рецептурний склад та технологічний процес виробництва посічених напівфабрикатів з використанням композиційної суміші гідроколоїдів. Проведено комплекс експериментальних робіт з визначення показників якості нової продукції, розроблено проект нормативної документації. It is set that one of ways of expansion of assortment of meats rabbit ready to-cook foods is involving in their composition of hydrocolloids. Compounding com position is developed that technological process of production of ready-to-cook foods with the use of composition mixture of hydrocolloids. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly re lease specifications were worked out. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/9022 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_25.pdf | 790.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.