Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8991
Назва: Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировини
Автори: Постнов, Г. М.
Тимченко, Ю. О.
Ключові слова: олія;екстракція;рослинна сировина
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Постнов Г. М., Тимченко Ю. О. Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 103-108.
Короткий огляд (реферат): Наведено аналітичний огляд способів та апаратів для екстракції олії та можливість застосування їх для отримання олії з нових видів рослинної сировини.
In the article was examined analysis survey of the ways and devise for ex traction of vegetable butter and possibilities of application their for receipt of the butter from new of the appearance of vegetable raw material.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8991
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_17.pdf624.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.