Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8991
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Г. М.-
dc.contributor.authorТимченко, Ю. О.-
dc.date.accessioned2022-10-15T14:34:20Z-
dc.date.available2022-10-15T14:34:20Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПостнов Г. М., Тимченко Ю. О. Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 103-108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8991-
dc.description.abstractНаведено аналітичний огляд способів та апаратів для екстракції олії та можливість застосування їх для отримання олії з нових видів рослинної сировини.uk_UA
dc.description.abstractIn the article was examined analysis survey of the ways and devise for ex traction of vegetable butter and possibilities of application their for receipt of the butter from new of the appearance of vegetable raw material.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectоліяuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectрослинна сировинаuk_UA
dc.titleМожливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (10)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_2_17.pdf624.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.