Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8991
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнов, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Тимченко, Ю. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-15T14:34:20Z | - |
dc.date.available | 2022-10-15T14:34:20Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Постнов Г. М., Тимченко Ю. О. Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 103-108. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8991 | - |
dc.description.abstract | Наведено аналітичний огляд способів та апаратів для екстракції олії та можливість застосування їх для отримання олії з нових видів рослинної сировини. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article was examined analysis survey of the ways and devise for ex traction of vegetable butter and possibilities of application their for receipt of the butter from new of the appearance of vegetable raw material. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | олія | uk_UA |
dc.subject | екстракція | uk_UA |
dc.subject | рослинна сировина | uk_UA |
dc.title | Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (10) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_2_17.pdf | 624.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.