Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8948
Название: Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів
Авторы: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Коробець, Н. В.
Юр'єва, О. О.
Максимова, Н. П.
Череватенко, Л. М.
Ключевые слова: плавлені сири;функціональні продукти;БАР;оздоровчі продукти;наноструктуровані харчові добавки;збагачення
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Юр'єва О. О., Максимова Н. П., Череватенко Л. М. Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 74-81.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено функціональні оздоровчі плавлені сири, збагаченi наноструктурованими харчовими добавками із хлорофіловмісних овочів та натуральних прянощів з високим вмістом БАР (хлорофіли, тритерпеноїди, зокрема каротиноїди, ефірні олії, низькомолекулярні фенольні сполуки та ін.), які мають антиокислювальнi та імуномодулюючі властивості. Показано, що нові плавлені сири не тільки відрізняються високим вмістом БАР, але й зберігаються в 2 рази краще, ніж аналоги.
Functional health melted cheeses are developed enriched nanostructure by food additions from chlorophyll-containing vegetables and natural spicinesses with high maintenance of BAV (chlorophyll, carotenoid, essential oils, low-molecular phenic connections and other), which possess antioxygen and immune modeling prop erties. It is rotined that new melted cheeses not only differ high maintenance of BAV but also kept in 2 times better what analogues.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8948
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (10)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_2_13.pdf845.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.