Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8948
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorКоробець, Н. В.-
dc.contributor.authorЮр'єва, О. О.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorЧереватенко, Л. М.-
dc.date.accessioned2022-10-14T19:14:49Z-
dc.date.available2022-10-14T19:14:49Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Коробець Н. В., Юр'єва О. О., Максимова Н. П., Череватенко Л. М. Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 2(10). C. 74-81.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8948-
dc.description.abstractРозроблено функціональні оздоровчі плавлені сири, збагаченi наноструктурованими харчовими добавками із хлорофіловмісних овочів та натуральних прянощів з високим вмістом БАР (хлорофіли, тритерпеноїди, зокрема каротиноїди, ефірні олії, низькомолекулярні фенольні сполуки та ін.), які мають антиокислювальнi та імуномодулюючі властивості. Показано, що нові плавлені сири не тільки відрізняються високим вмістом БАР, але й зберігаються в 2 рази краще, ніж аналоги.uk_UA
dc.description.abstractFunctional health melted cheeses are developed enriched nanostructure by food additions from chlorophyll-containing vegetables and natural spicinesses with high maintenance of BAV (chlorophyll, carotenoid, essential oils, low-molecular phenic connections and other), which possess antioxygen and immune modeling prop erties. It is rotined that new melted cheeses not only differ high maintenance of BAV but also kept in 2 times better what analogues.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectплавлені сириuk_UA
dc.subjectфункціональні продуктиuk_UA
dc.subjectБАРuk_UA
dc.subjectоздоровчі продуктиuk_UA
dc.subjectнаноструктуровані харчові добавкиuk_UA
dc.subjectзбагаченняuk_UA
dc.titleФункціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (10)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2009_2_13.pdf845.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.