Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
05. Наукові видання ДБТУ
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі
2011 : [134]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
Випуск 1 (13)
[71]
Випуск 2 (14)
[63]
Перегляд
Автор
4
Одарченко, М. С.
4
Торяник, О. І.
4
Янчева, М. О.
3
Артеменко, В. С.
3
Бубенець, І. Г.
3
Білецька, Я. О.
3
Гасай, Є. Л.
3
Дьяков, О. Г.
3
Захаренко, В. О.
3
Максимова, Н. П.
.
< попередня
далі >
Тема
7
якість
5
навчальний процес
4
безпечність
3
дієтичні добавки
3
козине молоко
3
макаронні вироби
3
напівфабрикат кістковий харчовий ...
2
«Калгем»
2
«Редгем»
2
БАР
.
далі >
за датою випуску
134
2011
Has File(s)
134
true