Skip navigation
logo sbtu repo
  • Головна сторінка
  • Перегляд
    • Фонди та зібрання
    • Перегляд матеріалів за:
    • Дати випуску
    • Автори
    • Заголовки
    • Теми
  • Мова
    • English
    • русский
    • українська
  • Вхід:
    • Мій архів матеріалів
    • Оновлення на e-mail
    • Обліковий запис
  1. Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
  2. 05. Наукові видання ДБТУ
  3. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі

2011 : [134] Головна сторінка фонду Перегляд статистики

Перегляд

Зібрання цього фонду

Випуск 1 (13) [71]

Випуск 2 (14) [63]

Перегляд

Автор
  • 10 Погожих, М. І.
  • 7 Павлюк, Р. Ю.
  • 6 Погарська, В. В.
  • 5 Головко, М. П.
  • 5 Лисюк, Г. М.
  • 5 Потапов, В. О.
  • 5 Євлаш, В. В.
  • 4 Дейниченко, Г. В.
  • 4 Одарченко, А. М.
  • 4 Одарченко, Д. М.
  • . далі >
Тема
  • 7 якість
  • 5 навчальний процес
  • 4 безпечність
  • 3 дієтичні добавки
  • 3 козине молоко
  • 3 макаронні вироби
  • 3 напівфабрикат кістковий харчовий ...
  • 2 «Калгем»
  • 2 «Редгем»
  • 2 БАР
  • . далі >
за датою випуску
  • 134 2011
Has File(s)
  • 134 true
Тема від Logo CINECA

Програмне забезпечення DSpace Авторські права © 2002-2005 Массачусетський технологічний інститут та Х’юлет Пакард - Зворотний зв’язок