Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8194
Назва: Товарознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари"
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Ключові слова: товарознавство;харчові продукти;молоко;молочні товари
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Товарознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари" : опорний конспект лекцій / уклад. : А.М. Одарченко, З.П. Карпенко, А.О. Сергієнко. Х.: ХДУХТ, 2016. 105 с.
Короткий огляд (реферат): Опорний конспект лекцій містить матеріал, який науково обгрунтовує завдання, враховує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця харчопереробної промисловості та торгівлі, сприяє формуванню у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей молочних продуктів протягом їх життєвого циклу, асортименту та навичок в управлінні безпечністю та якістю професійної діяльності в сфері сучасної молочної промисловості і оптової та роздрібної торгівлі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8194
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Opornij_konsp_lekcij_Tovarozn_vo_Moloko_i_molochni_produkti_2016.pdf893.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.