Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8194
Назва: | Товарознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари" |
Автори: | Одарченко, Андрій Миколайович Карпенко, Зінаїда Павлівна Сергієнко, Аліна Олександрівна |
Ключові слова: | товарознавство;харчові продукти;молоко;молочні товари |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Товарознавство (Харчові продукти). Розділ "Молоко та молочні товари" : опорний конспект лекцій / уклад. : А.М. Одарченко, З.П. Карпенко, А.О. Сергієнко. Х.: ХДУХТ, 2016. 105 с. |
Короткий огляд (реферат): | Опорний конспект лекцій містить матеріал, який науково обгрунтовує завдання, враховує практичні уміння та навички професійної діяльності майбутнього фахівця харчопереробної промисловості та торгівлі, сприяє формуванню у студентів системи спеціальних теоретичних та практичних знань щодо створення та збереження споживчих властивостей молочних продуктів протягом їх життєвого циклу, асортименту та навичок в управлінні безпечністю та якістю професійної діяльності в сфері сучасної молочної промисловості і оптової та роздрібної торгівлі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8194 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Opornij_konsp_lekcij_Tovarozn_vo_Moloko_i_molochni_produkti_2016.pdf | 893.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.